Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσετε το προϊόν

Διαθεσιμότητα: σε απόθεμα
39,00 €
27,57 €
Το Cysticlean 240 mg PAC (προανθοκυανιδίνες) είναι ιατροτεχνολογικό προϊόν το οποίο ενδείκνυται για την πρόληψη και τη θεραπεία της κυστίτιδας. Κάθε καψάκιο περιέχει συμπυκνωμένο εκχύλισμα υψηλής συγκέντρωσης American cranberry 240 mg PAC. Η υψηλή συγκέντρωση του cysticlean σε PAC εμποδίζει την προσκόλληση του βακτηρίου Escherichia coli στο τοίχωμα της ουροδόχου κύστης με αποτέλεσμα να εμποδίζεται η ανάπτυξη οποιασδήποτε νέας λοίμωξης. Αποτελεί μια φυσική θεραπεία της κυστίτιδας
ManufacturerVITA GREEN
Description

Κάθε καψάκιο περιέχει συμπυκνωμένο εκχύλισμα υψηλής συγκέντρωσης American cranberry 240mg PAC. Η υψηλή συγκέντρωση του Cysticlean σε PAC εμποδίζει την προσκόλληση του βακτηρίου Escherichia coli στο τοίχωμα της ουροδόχου κύστης με αποτέλεσμα να εμποδίζεται η ανάπτυξη οποιαδήποτε νέας λοίμωξης.

 

Τo Cysticlean 240mg PAC, προστατεύοντας τα τοιχώματα της ουροδόχου κύστης από την προσκόλληση βακτηρίων αποτελεί μία φυσική θεραπεία της κυστίτιδας.

Σύσταση:

Κάθε καψάκιο περιέχει συμπυκνωμένο εκχύλισμα υψηλής American cranberry ισοδύναμο με 240mg PAC. Στεατικό μαγνήσιο σε δίχρωμα καψάκια υδροξυπροπυλμεθυλοκυτταρίνης.

Δεν έχουν αναφερθεί ανεπιθύμητες ενέργειες.

Κατάλληλο για ομοιοπαθητική.

There are yet no reviews for this product.

NEWSLETTER

Γραφτείτε στα νέα μας