Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσετε το προϊόν

Διαθεσιμότητα: σε απόθεμα
15,00 €
10,70 €
Η κρέμα Αquaderm είναι ένα προϊόν για την αντιμετώπιση εγκαυμάτων, φλογώσεων και περιπτώσεων εμφάνισης ασυνεχειών της επιδερμίδας. Οι επιθηλιοτροφικές ιδιότητές της Αquaderm οφείλονται στα συστατικά της, το καθένα από τα οποία προάγει μέσα από συγκεκριμένες διαδικασίες την επιθηλιοποίηση. Γρήγορη επιθηλιοποίηση σημαίνει αποφυγή της παρέμβασης εξωκυτταρικών στοιχείων που προκαλούν τη δημιουργία ουλών και χειλοειδών.

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΓΙΑ
ΕΓΚΑΥΜΑΤΑ, ΦΛΟΓΩΣΕΙΣ, ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ,
ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΔΕΡΜΑΤΟΣ
Manufacturermedimar
Description

Η σύνθεση της Αquaderm περιλαμβάνει Vit. A σε 400000 IU (κατά πολύ περισσότερη από τα ομοειδή σκευάσματα), Αλλαντοϊνη και Παντοθενυλική αλκοόλη.Η Vit. A προάγει την αναπαραγωγή των επιθηλιακών κυττάρων και στο συγκεκριμένο σκεύασμα βρίσκεται σε υδρόφιλη βάση για να απορροφάται εύκολα και γρήγορα, παρά το λιπόφιλο χαρακτήρα της.Η αλλαντοϊνη είναι ένα οργανικό μόριο με χαρακτηριστικά πουρινών, που απαντάται κυρίως σε κύτταρα με αναπλαστικές λειτουργίες. Ενισχύει τον πολλαπλασιασμό των επιθηλιακών κυττάρων ενδυναμώνοντας τη δράση της Vit. A. Η παντοθενυλική αλκοόλη δρα, επίσης, ως παράγοντας ενίσχυσης της επιθηλιοποίησης και ταυτόχρονα εξασφαλίζει υψηλή απορροφητικότητα για τη Vit. A.

Ο συνδυασμός της δράσης των τριών παραπάνω συστατικών καθιστά την Αquaderm μοναδική για την αντιμετώπιση και αποθεραπεία πρωτογενών και δευτερογενών βλαβών του δέρματος, όπως δερματίτιδες, κατακλίσεις, χειρουργικά τραύματα, εγκαύματα, φλογώσεις, ξηροδερμίες.

Ενδείκνυται και για αναμίξεις (π.χ. κορτιζόνη).

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: Σωληνάριο αλουμινίου 30 gr.

There are yet no reviews for this product.

NEWSLETTER

Γραφτείτε στα νέα μας