Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσετε το προϊόν

Διαθέσιμο σε 1-3 ημέρες
Κωδικός Προϊόντος: 1227
GTIN Προϊόντος: 8470001635747
Κατασκευαστής: LABORATORIOS VINAS
28,70 €
21,50 €
Η Rosaderm είναι ένα φαρμακοτεχνικό προιόν το οποίο είναι σε μορφή κρέμας-gel το οποίο φροντίζει τους ερεθισμούς του προσώπου τις ευρυαγγείες και γενικά τα κόκκινα σημάδια του προσώπου ( κοκκινίλες) και ιδιαίτερα ευαισθησίες του προσώπου που προέρχονται από διάφορους παράγοντες όπως κρύο ηλιακή, ακτινοβολία,απότομες μεταβολές του περιβάλλοντος κλπ
Description

Η Rosaderm είναι υποαλλεργική,βέλτιστη υφή και γρήγορη δράση ακόμη και στην ροδόχροη ακμή του προσώπου!

Η Rosaderm gel cream είναι με φυτικά δραστικά και είναι απόλυτα ασφαλής, σε διάστημα μόλις  8 έως 12 ημερών έχετε ορατά αποτελέσματα.

 

Ενδείξεις.

Χαλαρώνει, προστατεύει, διορθώνει και ενυδατώνει τα πιο ευαίσθητα δέρματα που ευνοούν την άμεση ανακούφιση από παροδική ή / και μόνιμη ερυθρότητα (cuperosis). Είναι μια θεραπεία σοκ λόγω της βαθιάς και ταχείας καταπραϋντικής δράσης της και διορθωτικών της ερυθρότητας του προσώπου και των καυτών αναβοσβήσεων όταν εμφανίζονται.

Πώς να χρησιμοποιήσετε.

Σε παροδική ή διαλείπουσα ερυθρότητα, εφαρμόστε κρέμα πηκτής αμέσως πριν ή μετά το ξέπλυμα του προσώπου. Για μόνιμη ερυθρότητα ισχύουν καθημερινά, πρωί και βράδυ. Η εφαρμογή θα πρέπει να γίνεται στο καθαρό δέρμα με απαλά μασάζ μέχρι τη συνολική απορρόφησή του.

 

 

Συστατικά.

Aqua. Κυκλοπεντασιλοξάνιο. Δικοπρυλική βουτυλενογλυκόλη / dicaprate. Γλυκερίνη. Στεατικό γλυκερυλεστέρα. Νάτριο στεαροϋλ λακτυλικό. Cetearyl αλκοόλη. Neoruscogenin. Ruscogenin. Το κόμμι του σλεροτιού. Dimethiconol. Γλυκιρεθινικό στεατυλεστέρα. C13-14 Isoparaffin. Τοκοφερόλη. Διοξείδιο του τιτανίου. Μίκα. Πυρίτιο. Πολυακρυλαμίδιο. Διαζολιδινυλο ουρία. Μεθυλοπαραμπέν. Προπυλοπαραβένιο. Φυτικό νάτριο. Laureth-7. Αρώματα. CI 19140. CI 42090.

There are yet no reviews for this product.

NEWSLETTER

Γραφτείτε στα νέα μας