Ποιοι είμαστε

27
Ιουν
2014

Το  Pharmalook.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, το οποίο ανήκει στο φαρμακείο με την επωνυμία Ι.ΠΟΛΥΚΑΝΔΡΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

Ο φαρμακοποιός Γιάννης Πολυκανδριώτης και μία πλήρως καταρτισμένη ομάδα με πολυετή εμπειρία συντέλεσε στην ίδρυση του Pharmalook.gr. 

Το φαρμακείο μας αποτελείται από 2 φαρμακοποιους και 2 δυο εξειδικευμένα άτομα στο θέμα των logistics και των ηλεκτρονικών καταστήματων-αγορών. Συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους ομίλους φαρμακοαποθηκών και εταιριών. Τέλος η πολύχρονη συνεργασία μας με τον όμιλο κούριερ ΕΛΤΑ- (ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ Χ.ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ)  και με την εταιρία XTD στον χώρο της πληροφορικής, μας δίνουν την δινατότητα να παρέχουμε σε εσάς οτι καλύτερο, συγχρόνο, υπάρχει στον κόσμο του ηλετρονικού φαρμακείου και παραφαρμάκου. 

Το κατάστημα μας βρίσκεται και λειτουργεί στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας, στη Λεωφόρο Ι.Πρίφτη 38.

Η πολυετή εμπειρία μας και η πιστοποιημένη εξειδίκευση μας στο τομέα των καλλυντικών προσφέρει ό,τι καλύτερο, νέο και αξιόπιστο υπάρχει στην αγορά.

Παράλληλα, η συνεχής προσπάθεια μας για το καλύτερο, η καθημερινή μας επιμόρφωση και ο σεβασμός μας προς τους πελάτες μας, μας υποχρεώνει να είμαστε κοντά σας κάθε στιγμή.

Τέλος, σε εμάς θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε βρεφικά είδη, προιόντα ομορφίας, βιταμίνες, διαγνωστικά είδη και πολλά άλλα παραφάρμακα.

Σας  ευχαριστούμε για την προτίμησή σας,

Τηλ. 22990 22113 (ΠΡΟΣΟΧΗ, το τηλέφωνο δεν είναι για τηλεφωνικές παραγγελίες)

Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών Pharmalook.gr 

 

 

 

NEWSLETTER

Γραφτείτε στα νέα μας