Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσετε το προϊόν

Διαθέσιμο σε 1-3 ημέρες
Κωδικός Προϊόντος: 2108
GTIN Προϊόντος: 8594003971259
Κατασκευαστής: VIVAPHARM
40,10 €
22,30 €
ΦΥΤΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ
Με σημαντικό πλεονέκτημα την προστασία από την κακοήθεια!
Αν έχεις συχνά επείγουσα ανάγκη για ούρηση, ή δυσκολία κατά την ούρηση ή διακεκομμένη ούρηση, ή ούρηση σε σταγόνες ή και η ακράτεια, αν σηκώνεσαι το βράδυ για να ουρήσεις, τότε χρειάζεσαι το PROSTENAL® PERFECT.
Description

Αν έχεις συχνά επείγουσα ανάγκη για ούρηση, ή δυσκολία κατά την ούρηση ή διακεκομμένη ούρηση, ή ούρηση σε σταγόνες ή και η ακράτεια, αν σηκώνεσαι το βράδυ για να ουρήσεις, τότε χρειάζεσαι το PROSTENAL® PERFECT.

Ολα αυτά είναι συμπτώματα που προέρχονται από υπερπλασία του προστάτη, που εκτός από σοβαρά προβλήματα υγείας, μπορεί επίσης να οδηγούν σε επιδείνωση της ποιότητας στον ύπνο και στη σεξουαλική ζωή.

Τώρα δεν χρειάζεται να υποφέρεις. Μπορείς να βοηθήσεις το σώμα σου και να έχεις ποιοτικό ύπνο χωρίς να σηκώνεσαι από το κρεβάτι και να ενοχλείς τους άλλους. Να ταξιδεύεις άνετα ή να παρακολουθείς εκδηλώσεις χωρίς να ψάχνεις για το WC.

Στην καλύτερη σου ηλικία ζήσε ελέυθερος, χωρίς περιορισμούς!

Τι είναι ο προστάτης;

Ο προστάτης είναι ένας αδένας κάτω από την ουροδόχο κύστη που περικλείει την ουρήθρα. Κατά τη διάρκεια της ζωής ενός άνδρα ο προστάτης υποβάλλεται σε διάφορες αλλαγές. Το μέγεθος του προστάτη παραμένει σταθερό μέχρι το τέλος της 5ης δεκαετίας ζωής, αλλά μετά αρχίζει να διογκώνεται στα περισσότερα άτομα. Αυτή η διόγκωση γίνεται από την αναπαραγωγή των κυττάρων κατά τη διάρκεια της οποίας υπάρχει μια γενική υπερτροφία του προστατικού ιστού. Η επιστημονική ονομασία αυτής της διαδικασίας ονομάζεται: Καλοήθης Υπερπλασία του Προστάτη (ΚΥΠ).
Ευτυχώς υπάρχει ένας αποτελεσματικός τρόπος να αποτραπούν αυτά τα προβλήματα από τον προστάτη. Αυτός ο τρόπος είναι η χρήση των φυσικών ουσιών που περιέχονται στο Prostenal® Perfect που αναπτύχθηκε ειδικά για τους άνδρες.
Το Prostenal® Perfect περιέχει τρεις ιδιαίτερα δραστικές φυσικές ουσίες που επηρεάζουν ενεργά τον προστατικό ιστό και μειώνουν τη δημιουργία των ουσιών που οδηγούν στην υπερτροφία του προστάτη. Είναι ένα υψηλής ποιότητας, τυποποιημένο εκχύλισμα από βότανα Saw Palmetto που συμπληρώνεται με Lycopene (εκχύλισμα από ντομάτα) και Urtica dioica (εκχύλισμα από τσουκνίδα).
Το περιεχόμενο και η αναλογία αυτών των ενεργών ουσιών καθορίστηκαν βάσει κλινικά αποδεδειγμένων δόσεων. Το Prostenal® PERFECT COMPLEX είναι ένα μοναδικό και αποτελεσματικό παρασκεύασμα για μια δραστική λύση για τα προβλήματα του προστάτη χωρίς παρενέργειες από τη χρήση του.

Φρόντισε το προστάτη σου με Prostenal Perfect.

Δράσεις:

Βοηθά στα προβλήματα από τον προστάτη (διαταραχές ούρησης, συχνοουρία, πόνος, διακεκομμένη ούρηση, δυσουρία)
Έχει θετική επίδραση στη μείωση του κινδύνου ανάπτυξης καρκίνου του προστάτη
Επηρεάζει θετικά τη σεξουαλική ικανότητα και βοηθά στη διατήρηση της σεξουαλικής δραστηριότητας σε μεγάλη ηλικία
Υποστηρίζει τη σωστή λειτουργία του ουροποιητικού και γεννητικού συστήματος
Βοηθά σημαντικά στην προστασία από κακοήθεια
Βοηθά στη μείωση του PSA
Κάθε κάψουλα περιέχει:

Εκχύλισμα Saw Palmetto = 160,00 mg
Fatty acids 85-95%, = 120,00 mg sterols 0,2-0,4%, equiv. min. 1600 mg)
Urtica dioica (εκχύλισμα 10:1 - equiv. 1200 mg)
Lycopene = 3,00 mg
To Prostenal είναι ανώτερης ποιότητας προϊόν που περιέχει εκχυλίσματα φυτών και όχι απλώς τριμένα φυτά ή σκόνη από φυτά.

Συσκευασία: 60 κάψουλες Δοσολογία: 1 - 2 κάψουλες την ημέρα, κατά προτίμηση μετά το γεύμα μαζί με λίγο νερό.

Συνιστάται η χρήση του για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τα καλύτερα αποτελέσματα αναμένονται με την ολοκλήρωση της λήψης της πρώτης συσκευασίας.

 


'Αν είστε αλλεργικοί σε κάποιο συστατικό του προϊόντος ή ακολουθείται κάποια φαρμακευτική αγωγή ή υπάρχει κάποια ασθένεια παρακαλούμε ενημερώστε τον ιατρό σας πριν από την χρήση του προϊόντος.

There are yet no reviews for this product.

NEWSLETTER

Γραφτείτε στα νέα μας