Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσετε το προϊόν

Διαθέσιμο σε 1-3 ημέρες
Κωδικός Προϊόντος: 2109
GTIN Προϊόντος: 8596024010788
Κατασκευαστής: VIVAPHARM
12,78 €
8,71 €
Ιδανικό για επώδυνες ουρολοιμώξεις

Μοναδικός συνδυασμός συστατικών.

Χάρη στα εξειδικευμένα φυτικά του εκχυλίσματα απομακρύνει φυσικά τα βακτήρια που προκαλούν την ουρολοίμωξη ενώ ανακουφίζει άμεσα (μέσα σε μισή ώρα) από τις ενοχλήσεις στο ουροποιητικό εξουδετερώνοντας το όξινο pH των ούρων που ευθύνεται για το τσούξιμο και την αίσθηση του καύσου.
Description

Εκχύλισμα Betula pendula. Εχει διουρητική δράση, αποδεδειγμένα αυξάνει τον όγκο των ούρων για να επιτευχθεί η κάθαρση του ουροποιητικού συστήματος μέσω της ούρησης. Επίσης υποστηρίζει την υγεία του κατώτερου ουροποιητικού συστήματος και την λειτουργία των νεφρών.

Ανυδρο κιτρικό νάτριο και μονουδρικό κιτρικό κάλιο. Προκαλούν αύξηση των διττανθρακικών στο πλάσμα αυξάνοντας έτσι το pH του αίματος και των ούρων για να μειωθούν οι ενοχλήσεις από την ουρολοίμωξη. Βοηθούν στην ανακούφιση των συμπτωμάτων της κυστίτιδας κάνοντας τα ούρα λιγότερο όξινα και μειώνουν άμεσα το τσούξιμο, τόν καύσο και τον πόνο.

ΑΠΑΛΛΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 30' ΛΕΠΤΑ

Τρόπος χρήσης και δοσολογία.

Αδειάστε ένα φακελάκι σε 200 ml νερό ανακατέψτε καλά και πιείτε το. Λήψη 3 φορές την ημέρα.

Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται από εγκύους, θηλάζουσες, παιδιά, άτομα με νεφρική ή καρδιακή ανεπάρκεια ή άτομα που λαμβάνουν θεραπεία για υψηλή πίεση αίματος.

 

Προτεινόμενο σχέδιο χρήσης προϊόντων Urinal

Οταν υπάρχουν έντονες ενοχλήσεις: αρχίζουμε με Urinal Express pH για 2 ημέρες και συνεχίζουμε με το Urinal Forte Probio για 10 ή 20 ημέρες.

Σε περιπτώσεις συχνών υποτροπών συνεχίζουμε με Urinal caps για μεγάλο διάστημα.

Για περιπτώσεις πολύ μικρών παιδιών και ατόμων που δεν μπορούν να καταπιούν ταμπλέτες ή κάψουλες χρησιμοποιούμε το Urinal Syrup.

(Εκτός και εάν ο ιατρός σας κρίνει διαφορετικά με βάση το αντιβιόγραμμα για χρήση αντιβιοτικών)

There are yet no reviews for this product.

NEWSLETTER

Γραφτείτε στα νέα μας