Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσετε το προϊόν

Διαθέσιμο σε 1-3 ημέρες
Κωδικός Προϊόντος: 2154
GTIN Προϊόντος: 5200416700128
Κατασκευαστής: zwitter
22,45 €
17,72 €
O αφρός Skinderx Eye Foam, σε συσκυασία των 100ml , αποτελεί τη οφθαλμολογική καινοτομία στην καθημερινή υγιεινή των ματιών.
Description

 

O αφρός Skinderx Eye Foam, σε συσκευασία των 100ml , αποτελεί τη οφθαλμολογική καινοτομία στην καθημερινή υγιεινή των ματιών.

Το Skinderx Eye Foam είναι κατάλληλο για την μηχανική απομάκρυνση των οφθαλμικών εκκρίσεων που προκαλούνται από φλεγμονώδεις καταστάσεις λόγω βλεφαρίτιδας και επιπεφυκίτιδας του βλεφάρου  ή πρίν ή και μετά από χειρουργείο, από τα βλέφαρα και τις βλεφαρίδες.
Η κλινικά μελετημένη σύνθεσή του, έχει αντι-βακρτηριδιακή δράση κατά Gram+ και Gram- βακτηρίων, καταπολεμά και το παράσιτο Demodex . Ακόμη  είναι δυνατόν να  μείωσει τον κινδύνο οφθαλμικής μόλυνσης από βακτήρια στα βλέφαρα και τις βλεφαρίδες.

Οδηγίες Χρήσης:

Πριν από τη χρήση πρέπει να πλύνετε τα χέρια σας καλά  και μετά καθαρίστε τις άκρες των δακτύλων με τον αφρό.Πιέστε την αντλία της συσκευασίας και τοποθετήστε τον αφρό στην άκρη των καθαρών δακτύλων σας . Όταν το χρησιμοποιείτε πριν ή μετά από επεμβάσεις συνιστάται ο αφρός να τοποθετείται σε στείρα γάζα.Κλείστε τα μάτια σας και κάντε μασάζ στα βλέφαρα και τις βλεφαρίδες σας  με τον αφρό. Μην ακουμπάτε και μην ανοίγετε τα μάτια σας κατά τη διάρκεια της εφαρμογής.

 'Αν είστε αλλεργικοί σε κάποιο συστατικό του προϊόντος ή ακολουθείται κάποια φαρμακευτική αγωγή ή υπάρχει κάποια ασθένεια ή θηλάζεται ή είστε έγκυος παρακαλούμε ενημερώστε τον ιατρό σας πριν από την χρήση του προϊόντος. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή παρενέργεια ενημερώστε τον ιατρό σας ή την εταιρία του προιόντος.

There are yet no reviews for this product.

NEWSLETTER

Γραφτείτε στα νέα μας