Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσετε το προϊόν

Διαθέσιμο σε 1-3 ημέρες
Κωδικός Προϊόντος: 2153
GTIN Προϊόντος: 5205411007012
Κατασκευαστής: DEMO
27,00 €
17,98 €
Το NAFLIVER αποτελεί ένα συμπλήρωμα διατροφής με 30 δισκία , για το λιπώδες Ήπαρ και την υποστήριξη της φυσιολογικής ηπατικής λειτουργίας .
Description

Το NAFLIVER αποτελεί ένα συμπλήρωμα διατροφής με 30 δισκία , για το λιπώδες Ήπαρ και την υποστήριξη της φυσιολογικής ηπατικής λειτουργίας .

Πρόσφατες κλινικές μελέτες απέδειξαν την ευεργετική δράση ενός πατενταρισμένου εκχυλίσματος που περιέχει Ουρσολικό και Ολεανολικό οξύ, στο λιπώδες ήπαρ και στην υποστήριξη της φυσιολογικής ηπατικής λειτουργίας.

Οι παραπάνω ιδιότητες του συνδυάζονται με την αποδεδειγμένη επιστημονικά δράση της Χολίνης, η οποία συμβάλλει στο φυσιολογικό μεταβολισμό των λιπιδίων και στη διατήρηση της φυσιολογικής ηπατικής λειτουργίας. Η δοσολογία είναι ένα δισκίο την ημέρα . Η συσκευασία αποτελείται από 30 δισκία . Το προιον δεν προορίζεται για την πρόληψη αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου.

 


'Αν είστε αλλεργικοί σε κάποιο συστατικό του προϊόντος ή ακολουθείται κάποια φαρμακευτική αγωγή ή υπάρχει κάποια ασθένεια ή θηλάζεται ή είστε έγκυος παρακαλούμε ενημερώστε τον ιατρό σας πριν από την χρήση του προϊόντος. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή παρενέργεια ενημερώστε τον ιατρό σας ή την εταιρία του προιόντος.

There are yet no reviews for this product.

NEWSLETTER

Γραφτείτε στα νέα μας