Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσετε το προϊόν

Διαθέσιμο σε 1-3 ημέρες
Κωδικός Προϊόντος: 325
GTIN Προϊόντος: 5021265247844
Κατασκευαστής: VITABIOTICS
25,50 €
19,90 €
Προγεννητικό συμπλήρωμα διατροφής με φολικό οξύ, βιταμίνη D και omega-3. Κατάλληλο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.
Description

Το Pregnacare Plus περιέχει 19 βιταμίνες και ανόργανα συστατικά και το ακριβές επίπεδο φολικού οξέος και βιταμίνης D3 (400mcg και 10mcg) που συνιστάται το Υπουργείο Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου. Περιέχει επίσης και κάψουλες omega-3, που συμβάλουν στη φυσιολογική ανάπτυξη του εγκεφάλου και οφθαλμού του εμβρύου. Το Pregnacare Plus έχει αναπτυχθεί προσεκτικά από εμπειρογνώμονες, έτσι ώστε όλα τα συστατικό βρίσκονται σε ασφαλή επίπεδο για την εγκυμοσύνη.

Οι κάψουλες περιέχουν ιχθυέλαιο, το οποίο είναι μια πλούσια πηγή Ωμέγα-3 λιπαρών οξέων, των DHA και ΕΡΑ. Το DHA είναι ιδιαίτερα σημαντικό κατά τη διάρκεια της κύησης, διότι συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του εγκεφάλου και την ανάπτυξη των ματιών του εμβρύου .

Ένα Pregnacare Ωμέγα-3 κάψουλα την ημέρα παρέχει 300 mg DHA, το ακριβές επίπεδο που συνιστάται από διεθνείς εμπειρογνώμονες στη διατροφή των λιπιδίων για τις έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες, καθώς και 60mg EPA. 

Το Pregnacare Plus δεν περιέχει ιχθυέλαιο που προέρχεται από τόνο, καρχαρία, μάρλιν και ξιφία. Η βρετανική FSA συμβουλεύει τις εγκύους και γυναίκες που σκοπεύουν να μείνουν έγκυες να αποφεύγουν το κρέας καρχαρία, μάρλιν και ξιφία και να μην τρώνε μεγάλες ποσότητες τόνου.

Το Pregnacare Plus συνιστάται για πριν από τη σύλληψη ετσι ώστε να δημιουργούνται αποθέματα απο θρεπτικά συστατικά στον οργανισμό, όπως ο σίδηρος . Η καλή διατροφή είναι σημαντική για να βοηθήσει στην προετοιμασία του σώματος μιας γυναίκας για τις πρόσθετες απαιτήσεις που υπάρχουν για αυτό κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Ορισμένες θρεπτικες ουσίες, όπως το φυλλικό οξύ, βιταμίνη Β12 και ο ψευδάργυρος είναι επίσης ιδιαίτερης σημασίας για τον οργανισμό από την πρώτη στιγμή της σύλληψης. Ο ψευδάργυρος συμβάλλει στη φυσιολογική γονιμότητα και αναπαραγωγή, ενώ η βιταμίνη Β12 συμβάλλει στο φυσιολογικό σχηματισμό ερυθρών αιμοσφαιρίων και επίσης παίζει σημαντικό ρόλο στη διαδικασία της κυτταρικής διαίρεσης.

Επίσης, η καλή διατροφική πρόσληψη είναι ζωτικής σημασίας σε όλη την εγκυμοσύνη, όχι μόνο οι πρώτες 12 εβδομάδες. Το Pregnacare παρέχει τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά σε όλη την εγκυμοσύνη, συμπεριλαμβανομένων το φολικό οξύ, το οποίο παίζει σημαντικό ρόλο κατά τη διάρκεια και των εννέα μηνών στη συμβολή σχηματισμού του αίματος.. Μπορείτε να αρχίσετε να παίρνετε Pregnacare σε οποιοδήποτε σημείο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.  

There are yet no reviews for this product.

NEWSLETTER

Γραφτείτε στα νέα μας