Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσετε το προϊόν

Διαθέσιμο σε 1-3 ημέρες
Κωδικός Προϊόντος: 1993
GTIN Προϊόντος: 5206087200035
Κατασκευαστής: inpa
22,00 €
16,50 €
Ισχυρό Σαμπουάν που Προλαμβάνει & Καταπολεμάει τα Συμπτώματα της Αλωπεκίας & της Τριχόπτωσης, Κατάλληλο και για την Περίοδο της Εμμηνόπαυσης.
Description

Η ολοκληρωμένες σειρά προϊόντων Follon (Caps, Tincture, Shampoo), αποτελεί τη μοναδική λύση για αλωπεκίες γυναικών και ανδρών .

Η συστηματική εφαρμογή βελτιώνει και συμβάλλει καθοριστικά στη φυσική ανάπτυξη των μαλλιών, χωρίς ανεπιθύμητες ενέργειες .

Τα δραστικά συστατικά των προϊόντων Follon, είναι φυτικά, γεγονός που τα καθιστά απολύτως ασφαλή και αποτελεσματικά .

Τα μοναδικά προϊόντα Follon, έχουν όλα τα απαραίτητα συστατικά που ρυθμίζουν αποτελεσματικά τις αιτίες που προκαλούν κάθε είδους τριχόπτωση και λιποαμινοξέα για ομοιοαντιμετώπιση και ομοιοπροστασία .

ü Ρυθμίζουν τις ουσίες που είναι υπεύθυνες για την τριχόπτωση χωρίς καμία ανεπιθύμητη ενέργεια .

Η συσσώρευση των ουσιών αυτών στους θύλακες των τριχών μετά την εμμηνόπαυση στις γυναίκες, και από την ηλικία των 25 ετών στους άνδρες, αποκλείουν την απαραίτητη ροή του αίματος στις ρίζες των μαλλιών και αυτός είναι ο λόγος που πέφτουν .

ü Ρυθμίζουν το ανοσιακό σύστημα .

Η απορρύθμιση του ανοσιακού συστήματος και οι τοπικές μικροφλεγμονές που δεν φαίνονται με γυμνό μάτι, είναι από τις βασικές αιτίες της τριχόπτωσης .

Ο συνδυασμός των προϊόντων Follon Caps, Tincture, Shampoo σταματά την τριχόπτωση και αυξάνει την πυκνότητα και τον όγκο των μαλλιών .

Ιδανικά για γυναίκες ιδιαίτερα μετά την εμμηνόπαυση .

There are yet no reviews for this product.

NEWSLETTER

Γραφτείτε στα νέα μας