Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσετε το προϊόν

Διαθεσιμότητα: σε απόθεμα
28,00 €
21,30 €
Peeling και θεραπεία λιπαρού δέρματος Το TENSODERM SCRUB είναι μία φόρμουλα ειδικά σχεδιασμένη για βαθύ καθαρισμό της επιδερμίδας.
Manufacturermedimar
Description

Οι φίνοι κόκκοι του TENSODERM SCRUB ενεργοποιούν μια φυσική δράση που απομακρύνει τα μαύρα στίγματα και τα νεκρά κύτταρα στους ανώτερους φλοιούς της επιδερμίδας , όπου τα επιφανειοδραστικά συστατικά εξασκούν μία δυναμική δράση κατά της λιπαρότητας .

 

Το TENSODERM SCRUB ενδείκνυται κυρίως για λιπαρές, ακνεϊκές επιδερμίδες ή με τάση για ακμή , και για δέρματα , που έχουν την ανάγκη της ανανέωσης με την αποτελεσματική δράση του peeling , που αφήνει την επιφάνεια του δέρματος πιο εύκαμπτη , απαλότερη και πιο νεανική.

 

Οδηγίες χρήσεως

Βρέξτε την επιδερμίδα με νερό και μετά τοποθετήστε TENSODERM SCRUB , απλώνοντάς το με απαλές κυκλικές κινήσεις κάνοντας μασάζ , φροντίζοντας να μην τρίβουμε πολύ δυνατά , μέχρι να δημιουργηθεί σαπουνάδα και αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών . Ξεπλύνετε με πολύ νερό πριν ξεραθεί . Το TENSODERM SCRUB μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθημερινά , ή 2 έως 3 φορές την εβδομάδα .

There are yet no reviews for this product.

NEWSLETTER

Γραφτείτε στα νέα μας